Top
Extra Mogelijkheden
Extra Mogelijkheden

Naast het plaatsen van de advertentiepagina en de 8  verkooppagina's bieden we nog een aantal extra mogelijkheden aan:

.We hebben een samenwerking met iemand in de ITC branche die ons helpt met technische problemen op je website. Mocht je technische wensen hebben dan, brengen we je als extra service, met hem in contact. de man werkt freelance en de afspraken en de kosten.
.We zijn Google Adwords specialist maar door jarenlange ervaring om hogere in Google te komen kunnen we je helpen om jou site op een betere positie te krijgen. 
.Heb je nog geen eigen website of webshop dan kunnen we je helpen. Wij werken al jaren met een basis website systeem wat jezelf helemaal kan inrichten en bijhouden. Dit systeem heeft zijn sporen verdient en biedt vele mogelijkheden.
.Wij hebben ook eigen websites en willen graag je unieke producten op deze site plaatsen. Weer een extra verkooppunt.

.Op je advertentiepagina staat natuur een link naar jou website. Mocht een klant via deze deze link rechtstreeks een bestelling bij je plaatsen dan heeft deze advertentie gewerkt en vragen we hier een kleine bijdrage over het bedrag van deze bestelling. 
.Voor deze extra's vragen we kleine vergoedingen en voor het plaatsen van jouw producten op onze site moeten we gewoon even overleggen wat er mogelijk is.

Heb je nog vragen? mail naar: info@creactiefsamen.nl of geef een belletje. nummer: 06-30258681